top of page

OVER ONS
het team

Enthousiaste power ladies die gebeten zijn door cultuur en natuur. Gediplomeerde gidsen, met een meertalig talent. We doorkruisen graag Europa met de nodige challenges. We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen  en nemen jou graag mee op avontuur! 

 

Met Guiding You bieden wij gidsbeurten, met een dosis flexibiliteit vooraf, maar ook  "on the spot." 

 daguitstappen, proeverijen en Culinaire verwennerijen… Wil je bijvoorbeeld; een daguitstap naar Dendermonde, Antwerpen of Sint-Niklaas? Dat kan! Wij brengen jou naar de hipste en historische plaatsen van de stad. En neen, onze tours zijn niet saai. Wij zorgen ervoor dat het volledig op maat is van jou wensen en dat je een ongelooflijke tijd meemaakt. 

 

Ben jij opzoek naar een onvergetelijk weekend met je gezin, collega’s of een vrienden groep? Dan zijn wij wie jij zoekt!

Gidsen Veerle en Mary
Guiding You Logo's (1).png

"POSITIVE MIND,
POSITIVE VIBES,
POSITIVE LIFE."

Gids Mary

MARY

Laten we direct een geheim vertellen, mijn grote liefde? Gidsen!

 

Ik startte mijn opleiding in 2015 en door mijn eerste opdracht tijdens mijn opleiding wist ik onmiddellijk wat ik wou doen. Door onderzoek te verrichten naar de geschiedenis van gebouwen, plaatsen en of culturen kwamen de verhalen tot leven. Ik bevond mij terug in die tijd en kon alles herleven. En dit wil ik jou ook laten beleven met onze op maat gemaakte tours. 

 

Mijn doel, jou een boeiende tour geven waarbij je een nieuwe kijk ontwikkelt op de geschiedenis. Samen met jouw gezelschap kan je het herleven, zoals je er zelf zou staan. 

 

Benieuwd naar een onvergetelijk avontuur? Neem dan zeker contact met ons op. 

"LAUGH, LIVE, LEARN" 

Mijn quote somt op wie ik ben en wat je van mij kan verwachten, een enthousiaste meertalige duizendpoot!

 

Ik studeerde af in Antwerpen als secretaresse en hierdoor kon ik mijn stoutste dromen waarmaken. Gaan werken in het buitenland waar ik de liefde vond voor toerisme en deze liefde liet me nooit meer los. 

 

Mijn missie is om verhalen te vertellen op een vernieuwende manier met humor en passie, waarvan je een glimlach krijgt.

 

Wil je graag meer weten over ons? Bel ons gerust op en we plannen een moment in voor een leuk gesprek. 

Gids Veerle

VEERLE

bottom of page