top of page
Zoeken

5 TRENDY SPOTS IN PARIJS

Heb je een tripje gepland naar Parijs? Super! Wij selecteerden de uniekste, chicste, fijnste, typisch Franse plekken in Parijs die je niet mag missen.De Parijse Passages

Ben je een shopper? Dan is deze Passage iets voor jou! Parijs kent vele unieke passages waar je stevig kan shoppen. Denk aan Galerie Vivienne, Passage des Panoramas, Galerie Véro-Dodat, en Passage Colbert. Hier zijn vele boetiekjes, boekwinkels, antiekwinkels en cafés gevestigd. Tijd om de Parisienne uit te hangen.


The Sainte-Chapelle

Ook wat cultuur voor onderweg, dan mag een bezoek aan De Sainte-Chapelle niet ontbreken. De kerk heeft zijn charmes, omdat het een gotische architectuur heeft met prachtige 13e-eeuwse glas-in-loodramen.Paris Plages


Dit is zeker een tip dat je niet wist. Iedere zomer zijn er in Parijs tientallen strand pop-ups , waar je uren kan zonnen. Het is een unieke ervaring, want ieder strand kent zijn eigen thema en brengt stiekem ook een stukje Rivièra naar Parijs.


Palais de Tokyo


Neen we zijn niet veranderd van wereld deel, we nemen je mee naar Paleis de Tokyo. Een museum van moderne en eigentijdse kunst, echt het bezoeken waard.


La Promenade Plantée


Mis je wat natuur om je heen, geen probleem ook dat heeft Parijs jou te bieden. Bezoek zeker eens de Promenade Plantée. Het is een smalle park van zo'n 4,7 kilometer. 1993 werd het gebouwd op een verouderde spoorweg.Veel plezier!


Groeten,

Veerle


#guidingyouRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page